Floweracademy lanceert e-learning website

Floweracademy lanceert e-learning website

Woensdag 25 april is www.floweracademy.TV gelanceerd. Het e-learning platform voor de sierteelt. Een groot aantal ge´nteresseerden uit de sector was aanwezig om dit unieke moment mee te maken. Veredelaars, producenten, vertegenwoordigers van de bloemenveiling, exporteurs, periferiebedrijven en het onderwijs kregen een korte presentatie te zien waartoe e-learning in de sierteeltketen kan leiden.

Aan het eind van de presentatie waren een aantal zaken zeer duidelijk. Het Floweracademy.TV platform biedt volop mogelijkheden aan bedrijven om medewerkers en klanten 24/7 kennis te laten opdoen op het gebied van bloemen en planten, door middel van attractieve video content, iets waar Floweracademy.TV zich mee onderscheidt. Toetsen en additionele informatie maken de online cursussen compleet.

Praktische, toegankelijke kennis op het gebied van assortiment, verzorging, presentatie en kwaliteit, in de taal van de medewerkers en van het land waar de cursus afgenomen wordt. Door kennisvergroting zal derving verminderen, productpresentaties en -verzorging verbeteren en verkoopresultaten stijgen. De “nieuwe” medewerkers zijn enthousiast en kundig en voorzien van de juiste consistente informatie.

Het management informatie systeem in het platform zorgt ervoor dat toets en leerresultaten gemeten worden en dat deelnemers en groepen met elkaar vergeleken kunnen worden. Meten is weten.

Volgens de orgnisatie kunnen bedrijven zich met Floweracademy.TV onderscheiden. met Floweracademy.TV kunnen ze service bieden, hun klantenbinding vergroten en ze kunnn het gebruiken voor marketing en promotiedoeleinden.

Het Floweracademy.TV team bestaat uit een groep professionals in de sierteeltketen die gespecialiseerd zijn op het gebied van “groene” educatie, retail, marketing en ICT en video.

De website www.floweracademy.TV is op dit moment in het Nederlands en Engels. Andere talen zullen volgen. 

08:36 - vr 27/04/2012
Bron: TuinbouwCommunicatie

Eerdere nieuwsberichten

11:02 - do 28/08Nieuwe rapporten PT voor groenteteelt (TuinbouwCommunicatie)

10:25 - do 28/08'Revolutie in teeltwisseling van paprika' (TuinbouwCommunicatie)

10:20 - do 28/08Groente en fruit via Minsk toch naar Rusland (Nieuwsblad Transport)

10:16 - do 28/08Kubo bouwt voor groentebedrijf in VS (TuinbouwCommunicatie)

10:15 - do 28/08Pleidooi zelfvoorzienende landbouw (Nu.nl)

10:14 - do 28/08Nieuwe opleiding in Venlo van start (Fontys)

10:00 - do 28/08Voedselinnovaties in kaart gebracht (TuinbouwCommunicatie)

07:40 - do 28/08Bijeenkomst Energie in de Bommelerwaard (Energiek2020)

10:43 - wo 27/08Energiebesparing door beperkte verdamping (WUR Glastuinbouw)

Berichten 1 van 14 van in totaal 5840 berichten.
Inschrijven nieuwsbrief